Forventes på lager: 29-04-2015
Alle Kategorier som dette produkt er en del af
Alle Kategorier som dette produkt er en del af
Lær at lave Whiskey Sour, Tom Collins og mange andre kendte cocktail-klassikere.
Med Bartenderens Grundbog får du både tips til udstyr og ingredienser i hjemmebaren såvel som opskrifter og historien bag de store drinks-klassikere. Derudover får du et kapitel med særlige signatur-cocktails udviklet af bogens forfatter, der ikke er en hvem-som-helst i den danske barbranche: Hasse Bank Johansen har i en alder af 30 allerede været i branchen i 10 år og er en af de mest anerkendte og præmiere danske bartendere. Han ejer og driver den kombinerede cocktailbar og restaurant St. Pauls Apotek i Århus og hans meritter tæller blandt andet:
World Class Top 20 Bedste Bartender i verden 2013
World Class National vinder Danmark 2012
Nordisk Beefeater 24 Gin vinder Stockholm 2012
Dommer ved World Class Nordiske Finale 2014
Dommer ved Berlin Spirits Competition 2014 & 2015
Finalist ved internationale & globale cocktail konkurrencer i
Singapore, London & Paris
Skaber af det første Mad & Cocktail Parringskoncept i Danmark.