Søgning på underkategorier- og emner:
Vægttabsmedicin er på kort tid blevet udbredt verden over, og mange betaler i dyre domme for den slanke linje. Men kroppen kan selv! Fra naturens hånd kan vi selv danne... Læs mere
I 1415 kastede portugiserne anker ved Marokkos nordkyst. Henrik Søfareren stod i spidsen for ekspeditionen, der blev begyndelsen på kolonitidens første – og sidste – verdensomspændende... Læs mere
Der er mange grunde til, at det er spændende at iagttage sommerfuglene. De er fantastiske, flagrende, fascinerende flyvere: Man kan ikke lade være at smile, når den første... Læs mere
Yotam Ottolenghi er stjernekokken, der revolutionerede det grønne køkken med sin sans for smagssammensætning. I denne bog viser han, hvordan store smagsoplevelser og madlavning kan gøres helt... Læs mere
At bage med surdej er langt fra nyt i Meyers univers – men det her er første gang, den rendyrkede surdejsbagning bliver foldet ud i alle sine nuancer med en indlevende og pædagogisk... Læs mere
BLANDT ALLE VERDENS GRØNTSAGER LØBER KÅL MED GULDET. VIL DU GERNE VIDE HVORFOR? OG VIL DU INSPIRERES TIL AT FÅ FLERE KÅLHYDRATER IND I DIT LIV? Med et nytænkende indblik i både kålens... Læs mere
Et smukt klassisk verdenskort i stort format 70x100 cm, der passer til en normal plakatramme. Kortet, der er helt opdateret, er af typen fysisk verdenskort, hvor man kan se... Læs mere
I MEYERS BAGESKOLE lærer du at bage brød, der smager så godt, at børn beder om mere, og voksne spørger efter opskriften. Bageskolen er bygget op omkring fire... Læs mere
Klassisk vietnamesisk hverdagsmad - family style. På vietnamesisk har man et udtryk, der hedder ”cơm gia đình”. Direkte oversat betyder det ris for hele familien, og udtrykket bliver... Læs mere
Dette er det klassiske vejkort over hele Danmark i målestok 1:200.000. Ud over det detaljerede vejkort indeholder kortbogen et omfattende register over bynavne,... Læs mere
Drømmer du om en køkkenhave med friske grøntsager både forår, sommer, efterår og vinter? I Dyrk grøntsager året rundt tager Yen Frydensberg Egebak læserne med ind i sit... Læs mere
En stor portion grøntsager, en blender og et tryk. Det er det enkle koncept bag Professorens grønne energigrød, og det kan vise sig at blive en af de bedste... Læs mere