Forfatter fødeår: 17 december 1963
I MEYERS BAGESKOLE lærer du at bage brød, der smager så godt, at børn beder om mere, og voksne spørger efter opskriften. Bageskolen er bygget op omkring fire... Læs mere
Bogen er skrevet til dig, der elsker kager. På bedste meyersk vis bliver du med fagligt overskud og stor indlevelse taget ved hånden og får fortalt alt, hvad der er værd at vide om... Læs mere
I 10 år har ALMANAK været en af danskernes foretrukne følgesvende, når der skal laves mad. En nyklassikker der bør stå på hylderne i alle danske køkkener. ALMANAK er Claus Meyers drøm om det... Læs mere
I sin erindringsbog fortæller den nyere Danmarkshistories mest betydningsfulde madmand om sit begivenhedsrige liv – mere personligt end nogensinde før. Claus Meyer åbner op for en bevægende... Læs mere
Claus Meyer har i samarbejde med de dygtige bagere i Meyers Madhus lavet en helt vidunderlig bagebog til børn. Bogen er til alle, der elsker at bage, men som gerne vil se og... Læs mere
MEYERS JULE- OG NYTÅRSMAD indeholder over 80 opskrifter på lækker mad til hele den hyggelige juletid, fra Mortensaften til Nytårsdag. Her er de klassiske retter til julefrokosten, til... Læs mere
Den danske natur er fuld af spiselige lækkerier hele året rundt. Bær, planter, svampe, frugter og meget andet, der er lige til at tage med hjem. Den kendsgerning er i en lang årrække på... Læs mere
Menneskets ernæring er en tværfaglig lærebog, der beskriver sammenhængen mellem de fysiologiske og biologiske processer, som er nødvendige for opretholdelse af liv. Ernæring er... Læs mere
Claus Meyer har i samarbejde med de dygtige bagere i Meyers Madhus lavet en helt vidunderlig bagebog til børn. Bogen er til alle, der elsker at bage, men som gerne vil se og... Læs mere