Milk Into Cheese: The Foundations of Natural Cheesemaking Using Traditional Concepts,... (Bog, Hardback, Engelsk) af David Asher

Milk Into Cheese: The Foundations of Natural Cheesemaking Using Traditional Concepts, Tools, and Techniques (Bog, Hardback, Engelsk)

Af: David Asher


Forlag: Chelsea Green Publishing Co

  • Type: Bog
  • Format: Hardback
  • Sprog: Engelsk Sprog: Engelsk
  • ISBN-13: 9781603588874
  • Udgivelsesdato: 11-07-2024
  • Første udgivelsesår: 2024
  • Illustrationer: Full-color photographs throughout
  • Originalsprog: United States
  • Sideantal: 496
  • Indbinding: Hardback
  • Forlag: Chelsea Green Publishing Co
  • Sideoplysninger: 496 pages, Full-color photographs throughout
  • Mål: 260 x 210 x 28

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

Læsernes anmeldelser (0)