Professorens grønne energigrød: Opbyg et stærkt tarmmikrobiom og hold dig rask (Ebog, epub, Dansk) af Mette Mølbak

Professorens grønne energigrød: Opbyg et stærkt tarmmikrobiom og hold dig rask (Ebog, epub, Dansk)

Forfattere: Mette Mølbak, Oluf Borbye Pedersen


Forlag: Gyldendal

  • Type: Ebog
  • Format: epub
  • Sprog: Dansk Sprog: Dansk
  • ISBN-13: 9788702432794
  • Udgivelsesdato: 07-11-2024
  • Sideantal: 184 Sider
  • Filtype: epub
  • Filversion: 3.0
  • Filformat: Reflowable
  • Filstørrelse: 12890 KB
  • Kopibeskyttelse: DigitalVandmaerkning
  • Datamining: Ikke tilladt

Læsernes vurdering:
(Læs 1 anmeldelse)
PRIS
120,- kr
Levering: Straks (Leveres på e-mail)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

En stor portion grøntsager, en blender og et tryk. Det er det enkle koncept bag Professorens grønne energigrød, og det kan vise sig at blive en af de bedste investeringer, du kan gøre i din sundhed. Hvorfor bliver du klogere på i denne bog. 

I Professorens grønne energigrød får du indblik i videnskaben bag dit forunderlige mikrobiom. Du lærer, hvorfor det er afgørende at tilføre dine tarmbakterier den rigtige næring, så de kan give dig den bedste beskyttelse mod sygdom og medvirke til et sundt og energifyldt liv. Du får også en praktisk anvisning til at komme i gang med den grønne energigrød samt hjælp til at få det gjort, selv om du normalt ikke har meget tid om morgenen. Og så finder du 16 energifyldte recepter på den grønne energigrød, der følger de skiftende sæsoner. 

Det tager kort tid hver dag, men det kan blive en livsforandrende vane. 

Læsernes anmeldelser (1)

Sanne
02-01-2025

God inspiration

Bogen giver god videnskabelig baggrund i letlæseligt sprog og er en rigtig fin inspiration til at komme i gang med at spise grøn grød. Mange fine opskrifter. Fine fotos supplerer opskrifterne. Gode råd til variationer og den mentale opbakning til læseren, var afgørende for at komme i gang.